23948sdkhjf

Haslev lægger billet ind på første klasse med eksterne designere og eg

I 60 år har Haslev Møbelsnedkeri i sydsjællandske Haslev haft det ganske fint med at sætte eget navn på møblerne.

- Vi får tit spørgsmålet: ”Hvem er arkitekten bag”, og så svarer vi altid, at det er vi selv, siger Hanne Frost Jessen, ansvarlig for salg og marketing hos Haslev Møbelsnedkeri.

- Det har også været med til at gøre produktionen lønsom, at det kun har været os selv. Det giver en fleksibel produktionsgang, hvor der er kort vej fra idé til fremstilling, nævner hun.

Alligevel tager Haslev Møbelsnedkeri nu springet og indgår et samarbejde med designerduoen Niels Hvass og Christina Strand - Strand + Hvass – om lanceringen af nye egetræspiseborde, der er tiltænkt det såkaldt hvide segment af møbelbutikker.

Til forskel fra Haslevs sædvanlige målgruppe, som er butikkerne i det såkaldte midtersegment.

Bordene parres med nye designerstole fra møbelfabrikken Magnus Olesen, som er tegnet af designstudiet Says Who. Begge møbelproducenter er netop samejet af Niels Knudsen.

For Haslev Møbelsnedkeri handler det om at udvide sin kundemålgruppe. Handlen med midterbutikkerne går stadig godt, men på længere sigt ser pilen for det butikssegment nedadgående ud, synes Hanne Frost Jessen.

Og skal man bevæge sig i det hvide butikssegment, så hjælper det med en god historie. Det er sjældent nok at være sig selv. Der må gerne være en designer at nævne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173