23948sdkhjf

Elever overtager Jysk-butikker

Studerende fra Jysks elevuddannelse får ansvaret for seks butikker.
Kunderne kan se frem til betjening af fremtidens Jysk-medarbejdere, når 2.-årselever fra virksomhedens elevuddannelse i løbet af de kommende uger overtager seks forskellige butikker mandag til onsdag.

Fra det faste personale er kun butikschefen og salgslederen, tilbage i butikken for at være mentorer for eleverne og observere deres evner til at drive butik.

Det er tredje år i træk, at Jysk giver sine elever en forsmag på det virkelige butiksliv, og Jørgen Olsen, leder af virksomhedens elevuddannelse, ser den praktiske erfaring som en afgørende del af uddannelsen.

- Vi har rigtig god erfaring med at give vores elever både tillid og ansvar, og vi tror på, at de lærer bedst ved både at få teoretisk viden og at komme ud i virkelighedens verden. Det bliver spændende at følge vores nye talenter og se, om de kan give de ’gamle’ kolleger lidt baghjul, siger Jørgen Olsen.

Hvert år får over 120 elever en plads på elevuddannelsen, der har hjemme på Himmerland Golf & Spa Resort, som er ejet af Lars Larsen.

Jysk-uddannelsen havde i 2016 omkring 2.100 ansøgere til de 120 pladser.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078