23948sdkhjf

Efter aflysning: Northmodern lægger afstand til møbelbranchen

- Jeg har underskrevet skilsmissedokumentet. Nu ligger det på den danske møbelbranches bord, og det er op til dem, om vi fremover skal samarbejde om at skabe en design- og interiørdestination i Danmark.

Sådan siger Northmodern-direktør Kristian W. Andersen om aflysningen af årets messe i Bella Center til designmediet Designbase.

Over for Designbase konstaterer han, at danske high-end møbel- og designbrands holdt sig væk fra Bella Center, selv om der var 280 øvrige udstillere. At åbne en messe i maj uden "de lokale helte" ville have sendt et forkert signal, mener han.

Kristian W. Andersen nævner i artiklen, at der er generel skepsis over for messer.

- Og det kan jeg godt forstå. Der findes mange traditionelle messer, der er ved at udleve sig selv, men netop derfor har vi forsøgt at tænke større, skabe oplevelser, kuratere og have et stort program af talere og foredragsholdere, ligesom København i høj grad inkluderes. Men det har dog endnu ikke kunnet overbevise en vis række herrer, siger han til Designbase.

Det er ikke konkretiseret i artiklen, hvem den visse række af herrer er.

Selv om messen - som Kristian W. Andersen betegner som en livsstils- og interiørmesse og ikke en møbelmesse - ikke bliver til noget, holder Bella Centers messeorganisation CIFF fast i Northmodern som fænomen, og det er der tusinder af grunde til: 50.000 følgere på Instagram, 300 tilmeldte virksomheder og over 5000 besøgende.

Northmodern vil eksempelvis fortsat være partner i prisuddelingen Danish Design Award og vil fortsat være engageret i forskellige sammenhænge, fortæller Kristian W. Andersen til Designbase.

Officielt lyder udmeldingen fra Northmodern, at messen er udskudt og at messeorganisationen vil indgå i en "bedre og bredere dialog i 2017".

Wood Supply har i denne uge forgæves forsøgt selv at indhente en kommentar til messeaflysningen fra Kristian W. Andersen, direktør hos CIFF og messeleder ved Northmodern. Han har i ugens løb været stærkt optaget af mødeaktivitet, lyder det fra CIFF.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078