23948sdkhjf

Møbelkæde gør noget nyt: Lancerer sin helt egen kollektion

Ilva Trend bliver navnet på en helt ny kollektion fra den Lars Larsen-ejede boligkæde Ilva.

Seriens varer produceres i begrænset antal og sælges i en begrænset periode fra slutningen af februar. Tiltaget skal styrke kædens position og vise, at Ilva kan omfavne det skæve og det kreative og nye tendenser og stilretninger, skriver Ilva i en pressemeddelelse.

- Produkterne i ILVA Trend vil generelt være varer, der har en ekstra kant og profil og dermed sætter retningen for udviklingen i boligtrenden. De forskellige kollektioner vil være oplagte at hente inspiration i for kunder, der ønsker at følge med i det nyeste inden for møbler og tilbehør til boligen – i kvaliteter, der giver stor værdi for pengene, skriver møbelkæden.

Nogle af de første kollektioner, der bliver lanceret til februar, er Nordic Nature og Nordic Noir, der som navnene antyder tager udgangspunkt i naturen samt i den mere mørke og melankolske nordiske stil. Der vil løbende komme noget for enhver smag, da der lanceres en ny kollektion fire gange om året - altid med udgangspunkt i de seneste boligtrends, lover kæden.
Læs mere om: Ilva
Kommenter artiklen (2)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094