23948sdkhjf

Ambitiøs københavnermesse aflyser i 2017

Northmodern kunne ikke samle opbakning. Nye planer er på vej.
Ambitionen var at skabe en københavnsk designmesse, der skulle leve op til den danske møbelscenes verdensry, når den nye, årlige Northmodern-messe skulle have foregået i Bella Center i maj 2017.

Nu er den eneste planlagte 2017-messe aflyst, erfarer Wood Supply. Fra starten i januar 2015 til august 2016 har messen været afholdt to gange om året - i 4 udgaver i alt.

I en e-mail, som messeorganisationen lillejuleaften sendte rundt til tilmeldte virksomheder, fortæller den, at der ikke bliver Northmodern-messe i Bella Center som planlagt fra 9. til 11. maj.

Og foreløbig er der ingen planlagte datoer for en eventuel tilbagevenden.

- Vi har pt. mange fantastiske brands med fra hele verden, men må erkende at den danske møbelbranche pt. ikke er motiveret for at støtte op og hjælpe med at få København på verdenskortet, står det i en mail, som Northmodern-organisationen har sendt ud.

Organisationen skriver også, at Northmodern dog vil fortsætte i en eller anden form i 2017 og at en detaljeret plan vil blive sendt ud i starten af det nye år.

Både bæredygtighedsorganisationen FSC Danmark og magasinet Mad & Bolig havde planlagt at dele priser ud under den nu aflyste messe i Bella Center i maj 2017.

Wood Supply forsøger efter helligdagene at få en kommentar fra messeorganisationen.
Kommenter artiklen (3)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078