23948sdkhjf

Stark-boss bliver permanent topchef i DT Group

Da Søren P. Olesen i februar overtog ledelsen af DT Group, var der i første omgang tale om en tidsbegrænset ansættelse på et år.

Den tid skulle selskabets ejer, den britiske byggevaregigant Wolseley, bruge til at afklare, om Søren P. Olesen er den rette mand til at udvikle koncernen på de nordiske markeder.

Det har Wolseley nu besluttet, at Søren P. Olesen er, og han ansættes dermed som CEO for DT Group på permanent basis.

Wolseley har haft både interne og eksterne kandidater i spil, og ifølge CEO John Martin er valget faldet på Søren P. Olesen på grund af hans stærke lederegenskaber og erfaring med at skabe resultater på tværs af de nordiske markeder.

Hovedpersonen selv er både glad og beæret over den tillid, som Wolseley har udvist ved at udnævne ham til CEO for DT Group:

- Udfordringer på de nordiske markeder varierer naturligvis, men generelt oplever vi hård konkurrence og overkapacitet både i gør-det-selv og det professionelle segment. Så foruden at jeg har haft fokus på at sætte mit eget hold, er vi i fuld gang med at udvikle den plan, der både skal sikre vækst på de nordiske markeder samt give svar på, hvordan vi bedst imødekommer udfordringerne, siger Søren P. Olesen.

Han har de seneste ti måneder været CEO for både Stark Danmark og DT Group. Med udnævnelsen skal der nu findes en ny chef til Stark-kæden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14