23948sdkhjf

Lassen-arving sælger "by Lassen" til Lassen-arving

Et helt kapitel slutter for designhuset "by Lassen", som kreativt bygger på arven fra arkitekterne Mogens Lassen (1901-1987) og Flemming Lassen (1902-1984).

Nadia Lassen og Peter Østerberg, som sammen har bygget virksomheden op, sælger deres andele til Søren Lassen, som nu bliver eneejer.

Nadia Lassen er oldebarn af Mogens Lassen, mens hende onkel Søren Lassen er barnebarn.

Dermed forlader de to tidligere ejere virksomheden, og Lars Østergaard - tidligere topchef hos Lightyears - bliver ny direktør med titlen CEO.

Ingen af parterne ønsker at offentliggøre handelssummen.

- Jeg er meget tryg ved konstellationen, da den nye ene-ejer var her i forvejen. Det er mit hjertebarn, som jeg forlader, og derfor skulle det fortsætte i samme form og med samme medarbejdere, siger Nadia Lassen.

Hun anfører, at hun er 30 år gammel og for første gang skal prøve noget andet i sit arbejdsliv. Det glæder hun sig til. Men ved endnu ikke, hvad det bliver til.

- Nu får jeg ro til to små børn. Det har også betydet noget. Det er ikke så meget det økonomiske, der har betydet noget. Det er klart, at vi skabt en forretning, som har værdi, men pengene spiller ikke den store faktor, siger hun til Wood Supply.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109