23948sdkhjf

Thortrans vil have fat i de private

Nyt online-koncept skal gøre det nemt og bekvemt for private at købe professionel flytning

Randers-virksomheden Thortrans er ved at pakke forretningen ud til et nyt, eftertragtet segment: Private flyttekunder.

Det sker ved hjælp af den helt nye online-portal private-delivery.com, hvor man nemt og bekvemt kan bestille de professionelle folk til flytninger, privat til privat, på tværs af landegrænser.

Det fortæller direktør i Thortrans-gruppen, Lars Kristensen:

- Vi har haft mange forespørgsler på services i denne her kaliber, og det er et marked, vi ikke ville blive tilbudt ellers. Så vi har arbejdet på det her i længere tid.

Ved hjælp af en formular til hjemmesiden, kan kunden indtaste informationer om såvel afsender som modtager, samt detaljer om forsendelsens størrelse og vægt. Herefter kan Thortrans beregne en pris og sende tilbud til kunden.

Når regningen er betalt, rykker de professionelle flyttefolk fra Thortrans, Anders Sørensen Møbeltransport, Con Way Furniture Transport, Hvejsel Møbeltransport eller Hellerup Kunsttransport ud, og sørger for, at forsendelsen når sit bestemmelsessted.

Kunden kan også spare penge ved selv at indlevere forsendelsen centralt til en af afdelingerne i Randers, Aarhus eller København.

Thortrans har over 50 års erfaring indenfor møbeltransport, flytninger og kunsttransport, og det skal også private have glæde af, hvilket har givet megen positiv respons, ifølge Lars Kristensen.

Private-delivery.com dækker Skandinavien, England, Tyskland, Spanien, Frankrig og mange flere – og skulle kunden have andre særlige ønsker til lokationer, kan det også løses, forsikrer virksomheden på sin hjemmeside.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11