23948sdkhjf

Østjysk specialinventar skifter ejergeneration

Men ikke inden for familien.
Nu 69-årige Anker Andersen har i mere end 30 år drevet Anker Cases i Ry, som har lavet specialinventar og kabinetter for medieinstitutioner som DR, TV 2, Radio24syv og virksomheder som Lego og Vestas og flere universiteter.

Nu er en overdragelsesproces begyndt, som skal sende virksomheden på hænderne af Jens Hvass, 41 år gammel og hans far Tyge Hvass, 71.

Anker Andersen har i en årrække forsøgt at finde den rigtige arvtager til virksomheden, og senest lykkedes det at finde den oplagte køber ved hjælp af et bureau. Pludselig dukkede der et team op, som havde den rigtige interesse og som ønskede at udvikle virksomheden.

- Vi vil bygge videre på det stærke fundament, Anker Andersen overdrager til os og ser frem til at fortsætte de gode, eksisterende samarbejder med virksomhedens interessenter samt afsøge muligheder for nye opgaver i de nordiske lande, siger Jens Hvass om overtagelsen.

- Virksomheden arbejder professionelt og har en god størrelse. Produkterne er kendetegnet ved altid at være i meget høj kvalitet, leveret af dygtige medarbejdere med en høj grad af faglig stolthed og erfaring. Det er i det hele taget en sund virksomhed med fokus på høj kvalitet og tilfredse kunder, og derfor ser vi et stort potentiale i Anker Cases A/S og glæder os til at ’skrive næste kapitel’ i virksomhedens historie.

Anker Andersen slipper ikke helt endnu, men er fortsat involveret i en overdragelsesfase.

Jens Hvass er uddannet i informationsvidenskab fra Aarhus Universitet. Han har arbejdet i computerspilsbranchen de sidste 10 år som Nordisk PR- og marketing chef for en lang række af de største internationale spiludgivere.

Tyge Hvass har de sidste 25 år haft virksomheden Danbox aps i Langå, der for nylig er blevet solgt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125