23948sdkhjf

Fra Tvilum-direktør til træpleje

Woca Denmark, som er kendt for træplejebrandet Trip Trap WoodCare får nu ny direktør og ansætter Jørgen Iversen, som har en årelang direktørbaggrund. Senest som produktionsdirektør siden 2012 hos Tvilum, hvor han for nylig stoppede.

Nu skal han stå i spidsen for Wocas træplejeprodukter, som fra hovedsædet i Lunderskov skal sendes ud på endnu flere end de 40 eksportmarkeder, som firmaet allerede har berøring med.

Samtidig er Claus Nørgaard trådt fra som direktør hos Woca Denmark. Det er sket som en gensidig aftale og helt uden dramatik, fortæller Martin Jensen fra ejerkredsen Bjert Invest.

- Han har gjort et stort og dygtigt arbejde med at mobilisere alle gode kræfter internt. Det var vores hovedfokus, da han blev direktør. Takket være Claus Nørgaard og resten af teamet har Woca Denmark derfor gode forudsætninger for at kunne ekspandere yderligere i fremtiden.

Med Jørgen Iversen mener Martin Jensen, at man har fundet et scoop, som skal hjælpe med at fordoble omsætningen frem mod 2019.

Dels ved at komme ud på nye markeder. Dels ved at øge markedsandelen i de lande, hvor Trip Trap Wood Care er i forvejen.

- Han har gennem en årrække vist, at han mestrer kontrolleret udvikling, og at han gennem teamwork kan høste et forretningsmæssigt potentiale. Han kommer med stor erfaring – både internationalt og produktionsmæssigt, og det er vigtige forudsætninger for at opnå massiv vækst.

Jørgen Iversen afløser Claus Nørgaard 1. januar. Frem til tiltrædelsen vil bestyrelsesmedlem Carsten Henrik Ørssleff være interim direktør.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094