23948sdkhjf

Sika-Design opkøber et helt interiørfirma

Og flytter 500 paller med varer til domicilet i Rynkeby.
I årenes løb har fynske Sika-Design håndplukket de interiørdele, som optrådte på virksomhedens reklamefotografier og messestande og i showrooms.

Og nærmest hver gang har Sika-Designs forhandlere spurgt, om man også kunne forhandle de lamper, tæpper og puder, som optræder på billeder.

- Så har vi sendt kunderne videre til de interiørproducenter, der står bag, men når vi selv er til stede på langt flere markeder, så kan det godt blive svært at tilfredsstille efterspørgslen alle steder, siger Louise Andreasen, ejerleder hos Sika-Design.

Det får nu Sika-Design til at opkøbe et interiørfirma. Cozy Room, som indtil for nylig var hjemhørende i Odense.

Firmaet flytter nu de godt 20 kilometer ud til Sika-Design i Rynkeby og bliver nu en integreret del af møbel- og designvirksomheden. 500 paller med produkter er i disse dage ved at blive flyttet.

Dermed kan det fynske interiørdesign nå ud i verden sammen med Sika-Designs berømmede rattanmøbler.

- Cozy er ude på 10 markeder, og Sika er ude på 70, så der er klart en idé om at få det ud til et større kundegrundlag, siger Louise Andreasen.

Der er ikke kun en synergieffekt i at flytte Cozy Room til Rynkeby og trække på samme salgsorganisation. Også på indkøbssiden vil Cozy Room mærke forandring. I dag sourcer interiørfirmaet de fleste varer fra producenter i lande som Indien og Thailand. Fremover vil en stadig større del blive indkøbt i Indonesien, hvor Sika-Design har sin produktion af rattanmøbler.

Det er et særligt udsnit af Sika-Designs aftagere, som især interesserer sig for det interiør, som optræder i Sikas univers. Typisk livsstilsbutikker, som blander de tungere møbler med det lettere design.

- Det bliver stadig mere en helhed, som man sælger på dette marked. Det er mere et færdigt udtryk end bare et møbel, og jeg tror, at kunderne inspireres af den måde, man sælger tingene på.

Louise Andreasen ønsker ikke at nævne nogen købssum eller noget omsætningstal for den opkøbte virksomhed.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078