23948sdkhjf

Lammhults Biblioteksdesign vinder storordre

Lammhults Biblioteksdesign er igennem deres belgiske søsterselskab blevet udvalgt til at levere en stor ordre på biblioteksinventar til det nye bibliotek i Gent Waalse Krook, Belgien.

Leverancen beløber sig til 7 mio. kroner og har stor betydning for virksomheden, der mærker en markant fremgang på det belgiske marked i 2016.

Det nye bibliotek bliver på 14.000 m2 og bygges af det anerkendte arkitektbureau Coussée & Goris architecten/RCR Aranda Pigem Vilalta Arquitectes. Bygningen har et overfladeareal på størrelse med en fodboldbane og har form som en stålpram, der ligger fortøjet midt inde i byen. Til bygningen er der anvendt 3.000 ton stål og dette stål look føres videre inde i bygningen i biblioteksindretningen.

Inventaret til det nye bibliotek bliver nemlig specialdesignet, så det er i tråd med bygningen. Derfor har det været en stor opgave for designere og konstruktører at udføre denne opgave sammen med de belgiske arkitekter på projektet.

Det bliver således en unik løsning, der skal leveres til biblioteket i efteråret 2016.

En af grundstene for at vinde ordren er et godt lokalt salgsarbejde af den belgiske organisation med en velfungerende support fra den tekniske organisation i Holsted, oplyser Lammhult Biblioteksdesign i en pressemeddelelse.

Biblioteket i Gent Waalse Krook kommer til at servicere mere end 2.000 brugere dagligt.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078