23948sdkhjf

Teknos fuldfører hollandsk overtagelse

Malingkoncernen Teknos har fuldført overtagelsen af den hollandske malingproducent Drywood Coatings, skriver Teknos i en pressemeddelelse.

Opkøbet blev meddelt for godt to uger siden, og det skulle give nyt geografisk markedsområde for Teknos og styrke koncernens position en af de førende leverandører af industriel overfladebehandling af træ.

- Jeg er meget glad for den hurtige gennemførsel af akkvisitionen. Med produktionsenheden i Enschede, Holland, kan vi hos Teknos udvide vores produktionskapacitet yderligere i det europæiske marked. Jeg vil gerne byde vores kompetente folk fra Drywood velkommen ombord, siger Paula Salastie, CEO i Teknos Group Oy.

Drywood er en hollandsk virksomhed der udvikler, producerer og sælger vandbaserede overfladebehandlingsprodukter til træ. Drywood’s produktionsenhed er beliggende i Enschede, Holland - tæt på den tyske/hollandske grænse. Drywood har en førende markedsposition i Holland inden for industriel overfladebehandling af træ. Virksomheden har i de senere år også etableret en stærk position inden for industriel overfladebehandling af træ i Storbritannien og på markedet for detail- og bygningsmaling i Norge. Nettoomsætningen i 2015 var ca. 9 mio. euro, og Drywood beskæftiger 33 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.086