23948sdkhjf

Åbent hus i moderne trævilla

Når træhusleverandøren Scanwo 2. oktober holder åbent hus i Bredsten ved Vejle, vil der være fokus på økonomiske, funktionelle og miljømæssige fordele, som Scanwo mener, man kan opnå med et træhus.

Scanwo leverer især træløsninger til selvbyggere og medbyggere og vil med åbent hus-arrangement give publikum mulighed for at opleve en energivenlig og rummelig trævilla.

Planløsningen på 160 kvadratmeter med det 40 kvadratmeter store stue/alrum er ideel for de fleste familier, og jordvarme-anlægget sikrer en stabil og billig varmekilde mange år frem, forklarer salgschef, Anders Hankelbjerg fra Scanwo.

En af de store fordele ved træhuse er et bedre indeklima end i traditionelle murstenshuse, mener han, og i Scanwos boliger benyttes udelukkende kvalitetstræ fra Skandinavien.

- Mange af vores kunder kan godt lide et bæredygtigt træhus, og med et boligmarked i markant fremgang er der grobund for, at interessen for træhuse fortsat vil stige i de kommende år, mener Anders Hankelbjerg.

Villaen kan ligesom Scanwos øvrige husløsninger tilpasses individuelle behov. Scanwo har ved huset leveret byggesæt, og så har køber selv stået for byggeprocessen. – Ved selvbyg opnår kunden stor fleksibilitet og har mulighed for at spare flere hundrede tusinde. I øvrigt er det som selvbygger betydeligt nemmere at opføre et træhus end et murstenshus i samme størrelse, lover Anders Hankelbjerg.

Det er også muligt at få en medbygløsning, hvor du selv står for udvalgte dele af byggeprocessen eller en totalløsning, hvor Scanwo står for hele byggeprocessen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078