23948sdkhjf

Dansk ovenlysspecialist får ny ejer

OvenlysKompagniet har gennem fire år samarbejdet med tyske Lamilux om glastage og ovenlysvinduer på det danske marked.

Nu styrkes dette samarbejde, idet aktiviteterne i OvenlysKompagniet i løbet af sommeren er overført til det nye selskab Lamilux Nordic A/S. Den hidtidige ejer af OvenlysKompagniet, Michael Saunte, fortsætter som direktør.

- Samarbejdet har udviklet sig positivt, og nu ønsker begge parter at udvide det med næste skridt, hvor forretningen skal ekspandere med ansættelse af flere nye medarbejdere og andre vigtige tiltag, fortæller Michael Saunte.

- Samtidig med at vi får stadig større ordrer, er det afgørende, at bygherrer, rådgivere og entreprenører har tillid til, at vi kan løfte de mest krævende opgaver – som for eksempel vores seneste leverance til de fem tårne i Axel Towers-projektet, fortsætter han.

OvenlysKompagniet og Lamilux har designet og leveret de fem runde ovenlys med karmopbygning, der sidder i toppen af tårnene, har en diameter på op til tre meter og består af ét glas. Ovenlysene er lavet i det EPD-certificerede og specialudviklede glastagssystem PR60.

Axel Towers er tegnet af arkitekterne Lundgaard & Tranberg og opføres af Züblin. Byggeriet består af fem tårne i varierende højde fra 28 til 61 meter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078