23948sdkhjf

Howe flytter fra Middelfart

Og overtager en patriciervilla i en ny by. Se hvor.
Design- og møbelvirksomheden har sat domicilet i Middelfart til salg og flytter i stedet i nye lokaler i Odenses bymidte. Flytningen til Odense sker løbende henover efteråret.

Howe overtager en patriciervilla ved Odense Å, der bliver indrettet som et showroom med Howes forskellige møbler. I stueetagen bliver der kaffebar og bibliotek med alverdens design og arkitektur.

I samme forbindelse outsourcer Howe sit lager og sin produktion i Middelfart til partnere rundt om i verden. Dermed vil Howe fokusere 100 procent på sin kerneforretning, som er
design og udvikling og salg og marketing af funktionelle og pladsbesparende møbler.

- Vores partnere er specialister i at producere møbler og i at lagerføre og det giver os den fordel, at vi trygt kan fokusere på det, som vi brænder allermest for, siger adm. direktør Michael Jacobsen.

Howe har over de seneste par år udviklet sig til at være en global virksomhed med en afdeling i Frankrig og Kina og datterselskaber i både USA, England og Polen og processen med outsourcing af produktion og lager har været naturlig i denne forbindelse.

- Vi kan ikke dække hele verden fra Danmark af. Vi er nødt til at være tættere på vores markeder for at kunne præstere og yde den service vi gerne vil, siger Michael Jacobsen.

Howe vil nu også finde en partner i Asien.
Læs mere om: Howe
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125