23948sdkhjf

Dynaudio fik den perfekte julegave

Den danske højttalerproducent planlægger sig ud af nedetid i produktionen
Produktionen glider bedre hos Dynaudio. Ved at planlægge vedligehold har højttalerproducenten i Skanderborg skåret nedetiden i produktionen med 50 procent.

Det har dog taget to et halvt år at nå dertil.

Forbedringen kan tilskrives planlægningsværktøjet Sertica, som ingeniør- og softwarevirksomhed Logimatic har udviklet. Og man skal tilbage til 2012 for at finde Dynaudios beslutning om at tage værktøjet. Men der gik flere år, inden man besluttede at afsætte ressourcer til at lægge de nødvendige data ind i systemet.

- Vores mål var at finde hver enkelt maskines svage punkt. Hvis du registrerer de rigtige oplysninger i Sertica, er det min overbevisning, at man kan undgå 90 procent af alle nedbrud, siger tekniker Claus Weinreich, Production Technology hos Dynaudio.

Vil gerne have leverandørerne med
Hos Dynaudio vil man fortsætte arbejdet med Sertica.

- Det er en løbende proces, og du
En dejlig julegave
Ud over mindre nedetid har tiltaget også givet Dynaudio den perfekte julegave: Alle maskiner startede op helt uden problemer for første gang nogensinde efter juleferien:

- Normalt bruger vi en masse tid og ressourcer på at få vores maskiner i gang igen efter juleferien, så det var virkelig en positiv overraskelse – ikke kun for vores vedligeholdelsesteam men også for vores produktionsmedarbejdere, fortæller Claus Weinreich.
bliver i princippet aldrig færdig, fordi det altid er muligt at gøre det endnu bedre og udvide. Det er min personlige vurdering, at vi indtil videre kun er nået halvvejs i mål med at oprette aktiviteter, konstaterer Claus Weinreich.

Nu overvejer man, hvordan styringsprogrammet kan udvides til også at omfatte eksterne leverandører.

- Det ville være rart, hvis Sertica kunne kommunikere direkte med vores eksterne leverandører og automatisk gøre opmærksom på, når det er tid til at gennemføre en vedligeholdelsesopgave eller sende en reservedel, siger PTA manager hos Dynaudio, Jan Lynge.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141