23948sdkhjf

Først amok på LinkedIn. Så på Wood Supply.

Wood Supply kommenterer.
David Wedege er journalist og nyhedsredaktør på Wood Supply. En del af Nordiske Medier.

Her er en lille fortælling fra Wood Supplys helt egen verden.

Blot som dagens krølle på halen bragte vi i sidste uge historien om et brev, som i nærheden af 2000 LinkedIn-brugere havde vist den opadvendte tommelfinger.

Det kunne vi helt enkelt ikke stå for her på redaktionen, når det oven i købet foregik i vores lille verden; hos køkken-, garderobe- og baderumsproducenten Kvik.

Og så gik det amok på vores lille webavis. På vores Facebook-side gik der viral storm i den, som de smarte Facebook-guruer vist nok kalder fænomenet. Pludselig stod hr. og fru Danmark i kø for at se brevet hos os, og serveren, som driver Wood Supply blev rødglødende.

Vi troede ikke vores egne øjne, og aldrig har vi haft flere læsere af en artikel på Wood Supply. Per intern politik nævner vi ikke vores læsertal, men den forrige rekordsætter blev overgået med mere end det tidobbelte, og en uge efter bliver der stadig klikket op til flere gange i minuttet.

Og fra hvilket udgangspunkt er det så tidoblet? Fra et ret fornuftigt udgangspunkt, når man tager i betragtning, at vi dagligt henvender os til en tæt lille provinsby i dansk erhvervsliv, som denne branche nærmest er.

Og hvad fascinerer egentlig så mange ved chefens brev til medarbejderne? Det taler så meget for selv, at ingen præst behøver at udlægge prædikenen.

Og nu gør jeg det alligevel, for hele brevet kunne egentlig koges ned fra ret mange til meget få ord:

Om du er chef eller medarbejder: Sig tingene, som de er. Sig det pænt.

Det er da lige så enkelt, som det er sandt. Som en meget enkel popsang, der bliver til landeplage. Lige så banalt som et klap på en skulder, men det skal vel til engang imellem.

Og en anden lærdom er måske, at de største selvfølgeligheder - de mindste banaliteter - sommetider først bliver set og fejret, når de hæves op på piedestaler.

Så husk engang imellem at fejre hverdagens almindeligheder med skål, klapsalver og festtale. Hjerteformet chokolade som chefen Eddy gjorde hos Kvik i Vildbjerg. I arbejde såvel som i kærlighed.

Tilbage til arbejdet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.375