23948sdkhjf

Northmodern erobrer en designpris

Prisuddeling flytter næste år sin event til designmessen i Bella Center.
Et samarbejde mellem messen Northmodern, FSC Danmark og boligmagasinet Mad & Bolig betyder nu, at FSC Design Award og Mad & Boligs Designpris fra maj 2017 uddeles i forbindelse med messen i Bella Center, som fra næste år bliver en årlig begivenhed i stedet for halvårlig.

Konkurrencen og prisuddelingen har i de senere år været afholdt i Aller Huset i samarbejde med boligmagasinet Mad & Bolig, men begge parter har ønsket at rykke afholdelsen af FSC Design Award og Mad & Boligs Designpris til design- og møbelmessen.

Mad & Boligs chefredaktør Ulla Johanne Johansson er glad for at begivenheden nu får en endnu større scene at boltre sig på end hos mediehuset Aller, hvor det hidtil er foregået:

- Men begivenheden er efterhånden vokset så meget, at det nu er naturligt at rykke til en større platform, og det kan Northmodern tilbyde. Northmodern er inde i en rivende udvikling og har store ambitioner om sammen med Dansk Design Center og Design Danmark at gøre København til et nordeuropæisk designcentrum, der skal tiltrække designere og branchefolk fra hele verden. I den konstellation har FSC Design Award og Mad & Boligs Designpris en naturlig plads. Det giver også mange flere muligheden for at
se og opleve udstillingen og de mange projekter, der sætter en tyk streg under, hvor højt niveauet er blandt de unge danske designtalenter.

FSC Design Award er en designkonkurrence, der udfordrer danske design- og arkitektstuderende til at tænke i nye baner og forene bæredygtighed med godt design i træ. Det overordnede mål med FSC Design Award er at inspirere fremtidens designere til at tænke bæredygtighed ind i deres designs og at se mulighederne i træ, som et naturligt element i bæredygtigt design. Konkurrencen er blevet afholdt siden 2006.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064