23948sdkhjf

Nordjyske skolemøbler får grønt stempel

Højer Møbler i Vester Hassing nær Aalborg har i over 25 leveret til især skoler. Nu har virksomheden ladet sig certificere af bæredygtighedsorganisationen FSC, skriver FSC på sin hjemmeside.

Den nye udbudlov har på påvirket beslutningen.

- Nu har vi gjort det grundlæggende arbejde med at få certificeringen i hus, og omkring 85-90 % af vores træprodukter er FSC-certificerede. Derfor handler det nu om at få budskabet ud, og vi har et mål om at vi ved udgangen af 2016 har fået gjort folk opmærksomme på vores FSC-certificering, siger Jens Højer, adm. direktør hos Højer Møbler.

Han er i øvrigt også bestyrelsesformand for Netværk for Bæredygtigt Erhverv NordDanmark, og derfor lå det ham ikke fjernt at indhente et grønt stempel til sin virksomhed.

- Jeg synes, at FSC-certificeringen ligger som en naturlig forlængelse af de ISO-standarder, som vi i forvejen var certificerede under. Vi gør ikke kun det her af forretningsmæssige årsager. Den gode tanke, der ligger bag, er også meget vigtig for os.

Hos FSC Danmark er der tilfredshed med, at kravene til offentlige indkøb får flere til at certificere sig.

- Det er godt at se, at vores mangeårige arbejde med at få kommunerne til at stille krav om FSC-certificering i offentlige udbud bærer frugt, og vi håber naturligvis, at flere virksomheder vil følge i Højer Møblers fodspor, siger Loa Dalgaard Worm, sekretariatsleder i FSC Danmark.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078