23948sdkhjf

Nye på branchens topposter i uge 37

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange i træ- og møbelindustrien.
Fuglebjerg Kistefabrik A/S
Jan Al-Erhayem er indtrådt som bestyrelsesformand hos Fuglebjerg Kistefabrik A/S i stedet for Janne Vejlesby (kilde: CVR).

Fuglebjerg Kistefabrik A/S producerer og leverer kister til bedemandsforretninger over det meste af landet.

Ikea Centres A/S
Patrik Karl Mikael Melin er indtrådt i direktionen hos Ikea Centres A/S, Ikea Centres Investment One A/S, Ikea Centres Investment Two A/S, Ikea Centres Investment Three A/S og Ikea Centres Investment Four A/S i stedet for Leif John Tegner (kilde: CVR). Samtidig er Gerardus Henricus Wilhelmus Groener udnævnt til bestyrelsesformand i stedet for Leif John Tegnér. Derudover er Monica Greta Christina Östberg udnævnt til næstformand for bestyrelsen og Eva Bång er indtrådt i bestyrelsen. Endvidere er Gerardus Groener udnævnt til bestyrelsesformand og Monica Greta Christina Östberg til næstformand hos Ikea Centres Europe A/S. Her er Eva Bång ligeledes indtrådt i bestyrelsen i stedet for Leif John Tegnér (kilde: CVR).

Ikea er en international forretningskæde der sælger boligartikler.

J.A.K. Workwear A/S
Michael Møller er udtrådt af bestyrelsen hos J.A.K. Workwear A/S (kilde: CVR).

J.A.K. Workwear A/S er leverandør af arbejdsbeklædning.

Rosager ApS
Tage Buje Jacobsen er indtrådt i direktionen hos Rosager ApS i stedet for Jon Rosager Juhl, der ligeledes er udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Rosager importerer og distribuerer træemballage og biobrændsel.

V.T.I. Vinderup Træindustri A/S
Majbritt Kirkegaard er indtrådt som administrerende direktør hos V.T.I. Vinderup Træindustri A/S i stedet for Bjarne Andersen (kilde: CVR).

V.T.I. Vinderup Træindustri A/S producerer limtræ til møbler, vindues-, trappeindustri, samt DIY-produkter til byggemarkeder.

Wood Supply bringer en rettelse

Tidligere skrev vi i denne artikel, at Niels Ulrich Pedersen er udpeget som administrerende direktør for Niels Ulrich Pedersen Trælast A/S.

Det var ikke korrekt.

Der er tale om, at Niels Ulrich Pedersen, som var mangeårig ejerleder af virksomheden, der bar hans navn, er afgået ved døden.

En kilde havde oplyst, at Niels Ulrich Pedersen var fratrådt, men på grund af en fejl i databehandling, kom det til at fremstå, at han i stedet var tiltrådt.

Wood Supply beklager på det allerdybeste, at fejlen kunne finde sted.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062