23948sdkhjf

Vinderup-direktør fyres midt under vækstfesten

Det sker i enighed, siger parterne, og VTI går nu på jagt og slår hele to topstillinger op.
Siden 2001 har Bjarne Andersen været administrerende direktør hos VTI Vinderup Træindustri og har set virksomheden vokse markant på omsætning.

Skal man tro limtræsfabrikkens mest magtfulde overhoved, så er Bjarne Andersen nu blevet offer for sin egen succes.

Stifter og bestyrelsesformand Flemming Nielsen meddeler, at samarbejdet er hørt op. Han ønsker en ny direktør, som har anderledes gode salgskompetencer, end Bjarne Andersen har.

- Han har lavet et fantastisk stykke arbejde, men når man er kommet derop, hvor vi er nu, så skal man have nogle andre kompetencer, og Bjarne Andersen er en fantastisk dygtig produktionsmand. Nu er det bare en salgsmand, vi har brug for, hvis vi skal have endnu mere vækst, siger Flemming Nielsen.

- Og det er en beslutning, vi har truffet i fuld enighed. Vi skilles som gode venner. Det pointerer jeg ret så kraftigt, siger han.

Majbritt Kirkegaard, som er en del af ejerkredsen, er formelt udpeget som adm. direktør, men kun i en overgangsperiode. Flemming Nielsen, som vil være arbejdende bestyrelsesformand i den overgangsperiode, har indledt jagten på den helt rigtige topchef; en ny administrerende direktør. Derudover skal der findes en nedre direktør, som får ansvar for forsyningskæden.

Læs også: Afskeden sker på et tidspunkt, hvor VTI aldrig før har omsat for mere




Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11