23948sdkhjf

Ny mand i spidsen for Højer Møbler

Efter godt 25 år slipper grundlægger Jens Højer tøjlerne.
Michael Glibstrup er officielt tiltrådt stillingen som administrerende direktør for Højer Møbler den 1. september 2016.

Han blev i slutningen af august præsenteret for alle medarbejderne og er meget bevidst om, at det er en opgave at løfte arven, efter indehaver og stifter Jens Højer, der har været meget vellidt og respekteret.

- Højer Møbler har nogle klare holdninger til værdibaseret ledelse, hvor medarbejderen er i fokus og hvor der er stor tillid til den enkelte medarbejder. Dette er for mig en helt naturlig sund værdi og samtidig forudsætning for at kunne skabe den ønskede vækst i virksomheden, hvorfor det ikke har været vanskeligt at give Jens løftet om at drive virksomheden videre på dette grundlag, siger Michael Glibstrup.

Michael Glibstrup kommer fra en stilling som direktør ved Formkon A/S og har tidligere også været i møbelbranchen, hvor han bl.a. har haft fokus på forretnings-og markedsudvikling.

En ny æra
Efter virksomheden i marts kunne fejre 25 års jubilæum, fik Jens Højer tanker om at trække sig tilbage og lade nye kræfter komme til.

- Jeg vendte det forsigtigt på hjemmefronten, og derefter er det gået stille og roligt, med at finde den rette til at tage over. Det har selvfølgelig været en svær beslutning, men jeg er sikker på, at Michael er manden der kan løfte virksomheden i næste ”liga”, siger en glad og tilfreds Jens Højer.

Jens Højer er stadig ejer
Da Jens fremlagde sit ønske om at indsætte en ny direktør, måtte den samlede bestyrelse lige synke en ekstra gang.

- I løbet af de seneste 25 år har Jens og alle medarbejderne udviklet Højer Møbler fra en lille iværksættervirksomhed til at være dansk markedsleder indenfor læringsrum, skolemøbler og inventar. Højer Møbler er på mange måder synonym med Jens Højer, men trods den flotte udvikling, så er der ambitioner om at styrke virksomhedens aktiviteter yderligere, siger Per Christensen, formand for bestyrelsen.

- Vi er rigtig glade for den løsning der er landet, og det har været vigtigt for os, at vi kunne fastholde den erfaring Jens har, ved at Jens fortsat er ejer af virksomheden og at han også fortsat sidder i bestyrelsen, slutter Per Christensen.

- MBBP
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141