23948sdkhjf

Jysk skoleinventar med kæmpeordre i hovedstaden

10.000 studerende, 800 ansatte og 42 faglokaler får vestjyske omgivelser i København
ST Skoleinventar i Tarm har indrettet 42 faglokaler med Smart Learning Solutions på Campus Carlsberg i København, der med 10.000 studerende og 800 medarbejdere er Nordeuropas største uddannelses- og forskningsmiljø på det pædagogiske område.

ST Skoleinventar i Tarm har leveret specialinventar til 42 faglokaler på det nye Campus Carlsberg, der i dag indvies i København. Ordren er en af de største enkeltordrer i ST Skoleinventars historie.

Det imponerende byggeri Campus Carlsberg er med sine 57.000 kvm. Nordeuropas største og mest moderne uddannelses- og forskningsmiljø på det pædagogiske område. Omkring 10.000 studerende og 800 medarbejdere vil få deres daglige gang på Campus Carlsberg.

Stolt direktør
Hos ST Skoleinventar er administrerende direktør Jens Lange stolt over, at virksomhedens koncept med Smart Learning Solutions er valgt til det prestigefyldte projekt:

- I fremtidens skole- og undervisningsmiljø skal møbler og inventar "kunne noget mere" for at leve op til ønsker, krav og behov. I flere af faglokalerne på Carlsberg Campus benytter vi vores SchoolWing-koncept, hvor el, vand, afløb, gas og udsugning er lofthængt i stedet for at komme op af gulvet. Det betyder, at møblerne nemt kan flyttes, så lokalet efter almindelig skoletid kan bruges til andre formål. Vi kalder det også Dance Floor for at understrege det multifunktionelle, forklarer adm. direktør Jens Lange.

Australsk inspiration
Udviklingen af Smart Learning Solutions - og en helt ny pædagogisk tankegang om inventarets anvendelse - er sket i samarbejde med australieren Rodin Genoff, der er internationalt anerkendt for sit innovative arbejde.

- Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd har et projekt kørende, hvor de tilbyder virksomheder at gennemgå en proces med Rodin Genoff som facilitator. Det har vi haft stor glæde af. Han er en fantastisk inspirator og har lært os værdien af lærende, legende og eksperimenterende undervisningsmiljøer. SchoolWing med Dance Floor er et eksempel, et andet er indbyggede videokameraer, så fysik- og kemiforsøg kan transmitteres til andre undervisningssteder og for eksempel foretages af flere studerende samtidigt - eller downloades og ses igen og igen. Det er der perspektiver i, og Campus Carlsberg er blot første skridt, slutter direktør Jens Lange.


På Campus Carlsberg har ST Skoleinventar indrettet 42 faglokaler, hvoraf flere er med lofthængt udstyr, så borde og stole kan flyttes og lokalerne bruges til andre formål. Konceptet er meget passende døbt Dance Floor. Foto: Christian Petersen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078