23948sdkhjf

De vil forvandle kontorer til ukendelighed

Et møbelfirma og et arkitektfirma går sammen om nyskabende kontorserie.
Slut med grå skillevægge mellem ens hæve-sænke-borde og nogenlunde kontorstole.

Et århusiansk tandem af møbelvirksomheden JK Office og arkitektfirmaet We Make Space vil nu skabe en ny møbelserie, som bryder med normerne for det almindelige.

- Vi ser en tendens til, at det moderne arbejdsrum er standardiseret, anonymt og uinspirerende. Alle rum ligner hinanden, og man fylder dem med de samme møbler. Det vil vi gøre noget ved, siger Paw Stryhn, arkitekt hos We Make Space.

- Denne designserie skal bringe liv og fleksibilitet tilbage i rummet. Vi skal skabe et arbejdsmiljø, der engagerer mennesker og sanser.

Hos JK Office vil man med samarbejdet give nye muligheder til sine erhvervskunder, siger Morten Broberg, som er daglig leder.

- I den nye designlinje var det vigtigt for os at arbejde bevidst med at forene funktion med oplevelse. Med We Make Space har vi fundet en partner, der kan være med til at udvide vores sortiment med møbler, der kan vende op og ned på den traditionelle kontorarbejdsplads, siger han

Designlinjen bliver en progressiv fortsættelse af den nordiske designtradition, som de to projektpartnere med et glimt i øjet kalder for ‘ny nordisk sci-fi’. Det er en møbelvision, der tillader eksperimentet, og er funderet i tanken om, at arbejdsrum skal understøtte og give plads til flere slags processer og situationer
med skift mellem fordybelse, koncentration, samarbejde og udvikling. Det hele med fokus på at skabe flere valgmuligheder og større arbejdsglæde.

- Det hele handler om at give virksomheder og enkeltpersoner muligheden for at komme udover de ganske få indgroede måder at opholde sig på. Vi har fundet frem til nogle fælles værdier om høj kvalitet og bæredygtighed, der gør mig meget fortrøstningsfuld på designseriens vegne, siger Paw Stryhn fra We Make Space.

Det første mødebord i serien lanceres dette efterår.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078