23948sdkhjf

To designhuse går sammen om helt nyt brand

Klassisk møbelhåndværk smelter sammen med boligtilbehør under nyt dansk navn.
Når designmessen Formland slår dørene op fra d. 18.-21. august i Herning, præsenteres et nyt, dansk designsamarbejde, hvor møbelhåndværk og erfaring inden for designtilbehør smelter sammen i en kollektion med boligtilbehør af kvalitetstræ.

Bag samarbejdet står Rikki Tikki Company i Hadsund og Andersen Furniture i Hinnerup. Sammen deler de et forhold til træ, som nu udtrykkes i en nordisk inspireret kollektion med blandt andet hylder, et garderobestativ og et tapasbræt.

- Andersen har en tiltalende tilgang til design og produktudvikling og med deres nye accessories formår de at kombinere den gode snedkerkvalitet med moderne, nordisk design, hvilket vi tror på har en stor berettigelse i markedet. Endvidere er det ingen hemmelighed, at netop dette samarbejde med Andersen Furniture er specielt for os - det er lidt som at komme tilbage til rødderne, da vores ejer og grundlægger, Ib Møller, tidligere grundlagde og ejede det populære Trip Trap, siger Cecilia Winther, der er administrerende direktør i Rikki Tikki.

Også hos Andersen er de glade for det nye samarbejde og kan se et stort potentiale ved at drage nytte af hinandens kompetencer:

- Vi arbejder på en klar forretningsstrategi, hvor vi skal være et designhus, der tilbyder et bredt udvalg af møbler og accessories til boligen. Som et led i den proces, ser vi et stort potentiale i at indgå et samarbejde med Rikki Tikki, der igennem længere tid har opbygget en utrolig stærk position på de nordeuropæiske markeder, når det gælder brugskunst, tekstiler og boligartikler til hjemmet. Jeg tror på, at der er store vækstmuligheder i at lade dem markedsføre vores nye produkter, siger Poul Frandsen, der er administrerende direktør i Andersen Furniture.

Den nye accessories-kollektion ved navn Andersen Design Since 1916 skal findes på hylderne hos 150 forhandlere inden årets udgang. Ambitionen er at nå ud til 500 forhandlere inden tre år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172