23948sdkhjf

Lederkomet får ansvar for Bojesen-aben og Bøllings bakkebord

Det 130-årige trædrejeri Brdr. Krüger, som i dag er hjemhørende i Jonstrup i Nordsjælland, har haft en årrække med kraftig vækst og vil nu udvikle møbelsortimentet og slå bedre igennem i udlandet.

Derfor har den familieejede virksomhed søgt i ledelseskredse efter en ny direktørprofil og har nu udnævnt 37-årige Lasse Holm Clausen som daglig topchef.

- Vi har længe haft ønske om at finde en model, der vil kunne hæve os til det næste niveau både drifts- og salgsmæssigt. Med ansættelse af Lasse Holm Clausen mener vi, at vi samlet set har det ledelseteam, der vil være i stand til netop det, siger Jonas Krüger, som foruden at tilhøre Krüger-klanen bag firmaet også er kreativ direktør.

Det er vægtet højt, at den nye direktør på den ene side har solid erfaring fra store danske virksomheder som Novo Nordisk og Dong Energy og på den anden side erfaring fra møbelbranchen som direktør hos Scan-Thor.

Brdr. Krüger er bedst kendt for Kay Bojesen “Aben”, der produceres på vegne af Rosendahl, og Hans Bøllings “Bakkebord”, der markedsføres under eget navn.

Den ikoniske Bojesen-abe, som består af 31 dele, er et af flere klassiske trædyr, som indgår i Rosendahls serie, men aben er den eneste, som stadig produceres i Danmark.

Over de seneste år, er der kommet flere møbelprodukter til via samarbejde med anerkendte danske og internationale designere og sammen med Abe-produktionen vil udviklingen af møbelsortimentet være et fokusområde i fremtiden.

Foruden Jonas Krüger og Lasse Holm vil direktionen nu bestå af Julie Krüger, som i forvejen var produktionsdirektør.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141