23948sdkhjf

Flottegulve.dk udvider en af sine butikker

Det er knap to år siden, at Flottegulve.dk for første gang bød kunderne indenfor i det nyåbnede showroom i Søborg - inden da måtte sjællænderne tage en tur over broen til basen i Ikast, hvis de ønskede at besøge en fysisk butik.

Det har vist sig at være en stor succes, faktisk så stor at man nu er nødt til at udvide, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

- Vi har dagligt mange kunder, der kommer forbi for at se udvalget og da vi samtidig hele tiden udvider sortimentet med de mange spændende nye produkter, som kommer på markedet, så har vi simpelthen brug for mere plads, forklarer indehaver Tommy Oversø.

- Da jeg hørte at vores nabo overvejede at opsige deres lejemål, tog jeg hurtigt kontakt og fik heldigvis sikret, at vi nu kan overtage lokalerne. Butikken har en super fin indretning, som gør, at vi kan integrere den med vores nuværende lokaler ved blot at vælte en væg. Dermed får vi mulighed for at vise endnu flere af vores flotte gulve frem, siger Tommy Oversø.

Den nye butik forventes at være klar til at tage imod kunder 1. oktober.

Fremgangen og udvidelsen kommer midt i en tid, hvor der ellers er flere konkurrenter som har været nød til at nedjustere. Eksempelvis meldte kæden Tæpper & Gulve i juni ud, at de lukker 5 butikker.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.522