23948sdkhjf

Dødt vinduesfirma er sendt i konkurs

Nordjysk spøgelsesselskab har gæld på næsten 8 millioner.
Efter at have været inaktivt i mere end tre år er det nordjyske vinduesfirma Scandia Windows tager under konkursbehandling.

I det sidste regnskab, som virksomheden aflagde for 2014/2015, var den samlede gæld løbet op i 7,7 mio. kr.

Firmaets sidste ejerleder, Nils-Bo Riis-Jensen, har haft flere roller i vinduesbranchen i Nordjylland og er i dag partner i PT Vinduer, som har produktion i Aabybro og hovedkontor i Svenstrup.

Han siger til Wood Supply, at han selv er den største kreditor. Scandia Windows har længe været under afvikling, fordi al produktion, som foregik, blev taget ud af selskabet og videreført hos PT Vinduer.

- Den gæld, der er, er hovedsaligt til mig selv, siger han og henviser til kurator, Erik Bo Sørensen, Hjørring.

Erik Bo Sørensen ønsker endnu ikke at kommentere konkursbehandlingen over for Wood Supply, men meddeler, at der er en cirkulæreskrivelse på vej til kreditorer.

Produktionen under navnet Scandia Windows har senest foregået i Jerslev midt i Vendsyssel og tidligere har produktion med navnet Scandia-Windows foregået i Ulsted i Sydøstvendsyssel.

PT Vinduer, som viderefører aktiviteterne, flytter ind hos søsterselskabet Vinduesgrossisten i Svenstrup, når Krone Vinduer overtager fabrikken i Aabybro pr. 1. august.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.485