23948sdkhjf

Södra lukker svenske savværker. Og Danmark vil mærke det

De svenske skovbrugejeres trægigant, Södra, lukker savværker i Sverige for at effektivisere, og det kan ikke undgå at få indflydelse i Danmark, siger Frank Larsen, adm. direktør i den danske afdeling.

Ifølge ham åbner den svenske omlægning for muligheder, som danske kunder vil mærke positivt.

- Vi er på vej mod en ny og bedre fremtid, hvor vi i høj grad vil benytte ændringerne til at lave et markedstilpasset udbud af vores varesortiment med en langt større fleksibilitet overfor vore danske kunder, skriver han i en pressemeddelelse.

Bestræbelsen går ud på at sikre et bredere og bedre sortiment af de trævarer, som i forvejen er mest efterspurgt i Danmark.

Samtidig meddeler Södra i Danmark, at firmaet vil gå efter ”de bedste og mest fleksible distributionsvilkår, så varerne bliver leveret på den for kunden mest hensigtsmæssige måde”.

- Jeg ser dette som en ganske gunstig situation for Södra Wood A/S. Vi har igennem de seneste år oplevet en stor fremgang ved at skræddersy et svensk foretagende efter danske mål så at sige. Nu kommer det til at fungere endnu bedre, når vi får finjusteret vores koncept efter kundernes ønsker og behov, skriver Frank Larsen.

Han var ikke tilgængelig for en uddybende kommentar, da Wood Supply forsøgte at tage kontakt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109