23948sdkhjf

Talenter og møbelfirmaer går sammen om fornyelse

16 studerende og fire virksomheder startede et talentprogram sidste efterår, og nu er der produkter på vej.
I efteråret 2015 deltog 16 studerende og fire virksomheder i Talentprogrammet, hvor danske designskolers talenter blev matchet med velrenommerede, danske møbel- og interiørvirksomheder for at skabe nye produkter og innovation hos virksomhederne, skriver Talentprogrammet i en pressemeddelelse.

På længere sigt er målet at skabe større integration og samarbejde mellem uddannelsesinstitutioner og møbel-og interiørvirksomheder samt illustrere nye typer samarbejder.

Talentprogrammet har været en stor succes for både virksomheder og skoler og ikke mindst for de nye designtalenter. Alle fire virksomheder har fået nye produktforslag, som lever op til opgavebeskrivelserne, og to af virksomhederne arbejder fortsat videre med produkterne med henblik på at få dem i produktion.

Broen mellem virksomhederne og uddannelsesinstitutionerne er som følge af Talentprogrammet blevet styrket, så der fremadrettet kan etableres direkte kontakt mellem designere og virksomheder om produktionen af innovative produkter, som kan sikre den danske designarv.

Talentprogrammet er en aktivitet i Innovationsnetværket Lifestyle & Design Cluster.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063