23948sdkhjf

Danske vippebeslag sendes til Kina - ikke omvendt!

Betech i Bramming har vendt en typisk situation på hovedet for dansk fremstilling.

Mens mange danske fabriker og montageværksteder køber komponenter i Kina, sender den sydvestjyske beslagproducent (med mere) nu selv komponenter til Kina og er ved at fylde en container for næsten to millioner.

Et vippebeslag ved navn ”Tilter”, som sidste år blev præmieret til underleverandørmessen Interzum i Köln, er støbt i gummi og er dermed knirkefrit. Det har appelleret til en større kinesisk møbelproducent, som nu anvender beslaget i kontorstole og taburetter.

Fabrikken i Kina laver højkvalitetsmøbler til kontraktmarkeder i lande som Saudi Arabien og USA.

- Vi er stolte over den store kinesiske ordre, og vi forventer, at den vil åbne endnu flere døre til eksportmarkeder rundt om i verden, siger adm. direktør i Betech, Michael Sjolte.

Gennembruddet i Kina får dog ikke Betech til at overveje en udflytning selv.

- Vi vil holde produktionen af Tilter herhjemme på vores fabrik i Bramming. Vi vil have produktion og produktspecialister tæt på hinanden og ikke risikere et kvalitetsdrop ved at flytte produktionen ud, siger Michael Sjolte.

I stedet for udflytning, arbejder Betach derimod på at automatisere beslagproduktionen endnu mere for at styrke konkurrenceproduktionen prismæssigt.

Betech håber at sælge Tilter-beslag for op imod 20 mio. kr. i 2018.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094