23948sdkhjf

Fra fængsel og misbrug til møbelfirma

To brødre fra Ribe har skiftet en tilværelse på kanten ud med livet som ejere af en møbelvirksomhed, skriver regionalavisen JydskeVestkysten.

Peter og Martin Culmbach Hansen på henholdsvis 23 og 26 år, har begge været stofmisbrugere og siddet i ungdomsinstitutioner og fængsler. Nu driver de firmaet Naturplank.dk, som blandt andet laver plankeborde og bænke.

Først lykkedes det Peter Culmbach Hansen at lægge fortiden bag sig, og det inspirerede hans bror, som blev stoffri for 15 måneder siden.

- Jeg kom til at se op til Peter, fordi det lykkedes for ham at blive clean. Jeg kom i en behandling, hvor jeg blev tvunget til at tale om følelser og se kritisk på mig selv og min fortid, og sammen med Peter har vi nu banket det her firma op og er startet helt på en frisk. Vi har fået god opbakning fra vores familie, men har også selv haft viljen, siger Martin Kulmbach Hansen til JydskeVestkysten.

Starten på firmaet var et bord, som Peter skulle bruge til sit eget og kærestens hjem. Senere solgte de et bord igennem Den Blå Avis, og så var en virksomhed født.

Naturplank.dk producerer i et lejet lokale i Ribe på 350 kvadratmeter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062