23948sdkhjf

Mere plads til danske højttalerkabinetter

Siden kinesiske Goertek købte aktiemajoriteten i 2014 har Dynaudio rykket sig gevaldigt, og det gør den østjyske højttalerproducent til stadighed.

Størst bevågenhed har der været om udvidelser og udbygninger på hovedkontoret i Skanderborg. Men også i Letland, hvor Dynaudio producerer højttalerkabinetter på sin fabrik i byen Grobina, er der sket ting og sager.

Produktionskapaciteten er fordoblet ved at øge antallet af lokaler og få flere folk ind. Dog er kapaciteten i Letland ikke fuldt udnyttet endnu, oplyser direktør Lars Prisak til Wood Supplys søstermedie Electronic Supply.

Dynaudios fabrik i Letland står for sourcing af rå trækabinetter samt maling, formontage og kvalitetstest. Herefter bliver kabinetterne sendt til Danmark, hvor der bliver foretaget færdigmontering.

På plads i Skanderborg
Også i Danmark er ændringerne med kabinetproduktionen faldet på plads.

Flytningen af kabinetproduktionen fra Vejle til Skanderborg blev endeligt gennemført ved årets start. I den forbindelse er hovedparten af de 25 medarbejdere i Vejle flyttet med til Skanderborg og Dynaudios hovedkontor.

Ved flytningen investerede Dynaudio cirka 4 mio. kr. i nyt CNC-udstyr, udsugning og lakeringsværktøj, og det skulle gøre det nemmere og hurtigere at udvikle og arbejde med prototyper.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094