23948sdkhjf

Trævarefabrikerne i Aalborg skifter ejer

Den mangeårige ejer lusker stille og roligt på pension.
En trofast butiksfacade igennem årtier på Boulevarden i Aalborg skifter ejer.

Nils Keld Clemmensen har drevet Trævarefabrikernes Udsalg i en menneskealder, men 1. juli går han på pension og overdrager butikken til kædens ejer, der er selskabet Træ Design, som drives fra et hovedkvarter i Horsens.

I forvejen er kædens net af 10 butikker en kombination af kædeejet og franchisedrevet. Nu vælger Træ Design at drive Aalborg-butikken selv efter Nils Keld Clemmensens farvel.

Den klassiske trævarebutik, som i årtier har solgt alt fra bogreoler til grydeskeer, er ikke meget for at udtale sig om ejerskiftet.

Nils Keld Clemmensen ønsker ikke at udtale sig om sit farvel til livsværket. Og heller ikke kædekontoret vil fortælle om fremtidsplanerne.

- Nej, vi vil kun sige, at vi har været glade for et langt og godt samarbejde. Vi har altid haft den holdning, at vi lever godt i stilhed, og vi vil hellere vise, hvad vi gør, end vi vil tale om det, siger Træ Designs direktør Henrik Lange til Wood Supply.

Den første butik blev startet i 1933 i Aarhus af Gustav Lange. Moderbutikken på hjørnet af Halssti og Frederiks Allé har haft samme adresse i alle 83 år.

Retailnews.dk bragte i 2013 et 80 års jubilæumsportræt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094