23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til træ- og møbelindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Add Interior ApS
Jette Hanne Frølich er indtrådt i bestyrelsen hos Add Interior ApS i stedet for Søren Petersson (kilde: CVR).

Add Interior ApS sælger møbler i dansk design.

Boform A/S
Brian Stenbro er udnævnt til bestyrelsesformand hos Boform A/S i stedet for Henning Storm Rasmussen. Samtidig er John Robert Andersen indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Boform A/S er leverandør af løsninger til køkken, bad, garderobe og kontor.

Bording Tømmerhandel A/S
Robin Morrison Brejnholt og Sarah Morrison Brejnholt er indtrådt i bestyrelsen hos Bording Tømmerhandel A/S (kilde: CVR).

Bording Tømmerhandel A/S er en del af XL-Byg-kæden.

Charlottenlund Savværk – Hønholt Landhandel A/S
Tina Lyngholm Rasmussen er fratrådt som bestyrelsesformand hos Charlottenlund Savværk – Hønholt Landhandel A/S. Samtidig er Jesper Lyngholm Rasmussen, Kristian Rasmussen, Lene Lyngholm Rasmussen og Sussi Lyngholm Rasmussen udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Charlottenlund Savværk – Hønholt Landhandel A/S er en privatejet tømmerhandel, der er forhandler af byggematerialer til professionelle og gør-det-selv folk.

Crecea A/S
Anne Kathrine Ørnstrup er indtrådt som medarbejdervalgt medlem af bestyrelsen hos Crecea A/S i stedet for Johnny Brøgger (kilde: CVR).

Crecea A/S er autoriseret arbejdsmiljørådgiver, og rådgiver både private og offentlige virksomheder om fysisk og psykisk arbejdsmiljø.

EKF Eksport Kreditfonden
Christian Frigast er indtrådt som formand for EKF Eksport Kreditfonden. Samtidig er Dorrit Vanglo, Flemming Aaskov Jørgensen, Karen Nielsen, Jørgen Skeel og Søren Østergaard Sørensen indtrådt i bestyrelsen.

EKF Eksport Kreditfonden hjælper danske virksomheder på eksportmarkederne ved at hjælpe med at skaffe finansiering.

Itab Shop Concept A/S
Bjarne Oldager Kusnitzoff er indtrådt i direktionen og bestyrelsen hos Itab Shop Concept A/S i stedet for Carsten Rønde (kilde: CVR).

Itab Shop Concept A/S sælger, udvikler, producerer og installerer butikskoncepter til detailsektoren.

Multiform
Michael Oversø er indtrådt som administrerende direktør hos Multiform i stedet for Jesper Sandfeld, der har været konstitueret i stillingen.

Multiform leverer løsninger til køkken, bad, stue og garderobe.

Vejle Trælasthandel A/S
Robin Morrison Brejnholt er indtrådt i bestyrelsen hos Vejle Trælasthandel A/S i stedet for Jan Elneff Lauridsen (kilde: CVR).

Vejle Trælasthandel A/S er en del af XL-Byg-kæden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109