23948sdkhjf

Kapitalfond vil købe Boconcept

Aktionærerne samt medlemmerne af Boconcepts bestyrelse og direktion har givet forhåndstilsagn om at acceptere købstilbuddet fra kapitalfonden.
BoConcept har i dag modtaget meddelelse fra Layout Bidco om, at kapitalfonden har besluttet at fremsætte et frivilligt, betinget offentligt købstilbud til aktionærerne i BoConcept om køb af samtlige B-aktier i BoConcept for 500 kr. kontant pr. B-aktie og samtlige unoterede A-aktier for 615 kr. kontant pr. A-aktie.

Layout Bidcos meddelelse er resultatet af en struktureret proces, som blev igangsat, efter at BoConcepts kontrollerende aktionær, Viggo Mølholm, i starten af andet halvår af 2015 rettede henvendelse til bestyrelsen og tilkendegav sin intention om at ville afhænde sin kontrollerende aktiepost. På baggrund af den tilkendegivelse engagerede bestyrelsen en finansiel rådgiver, der har arbejdet på at identificere potentielle købere, der var interesserede i at fremsætte et bud på samtlige aktier i virksomheden.

Bestyrelsen har herefter ført drøftelser med flere potentielle købere, og disse drøftelser har ført til, at Layout Bidco har besluttet at fremsætte af et frivilligt, betinget offentligt købstilbud.

Layout Bidco vil offentliggøre et tilbudsdokument, så snart det er godkendt af Finanstilsynet, og inden for 4 uger fra i dag.

Accepterer købstilbuddet
Aktionærerne Viggo Mølholm og hans famlie, holdingselskabet BoConcept Invest ejet af Viggo Mølholm og hans familie, SmallCap Danmark, Kirk & Thorsen Invest, et antal andre aktionærer samt medlemmer af BoConcepts direktion og bestyrelse har afgivet forhåndstilsagn om at ville acceptere købstilbuddet for samtlige deres aktier.

Layout Bidco A/S har på tidspunktet for offentliggørelse af denne meddelelse opnået forhåndstilsagn svarende til 67,5% af den samlede kapital og 81,5% af stemmerettighederne i BoConcept (eksklusive egne aktier).

Bestyrelsen for BoConcept forventer at anbefale aktionærerne i BoConcept at acceptere tilbuddet.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094