23948sdkhjf

Overskud siver ned til Møblér og Danbo-butikkerne

In2house udbetaler for første sit overskud til de organiserede butikker.
Mere end seks millioner kroner til fordeling. Det bliver udbyttet til medlemsbutikkerne i kæderne Møblér og Danbo efter et regnskabsår, hvor selskabet bag slog rekord.

Med et overskud på godt fem millioner går In2house markant frem i forhold til året før, og det er på baggrund af de første to regnskabsår i selskabets historie, at seks millioner overskudskroner nu skal fordeles.

- Det er ikke sket før i In2house, at der er udbetalt overskud, men gennem årene har kæderne skabt så gode resultater, at det nu er det rette tidspunkt at udbetale en del af tidligere års overskud, siger Thomas Hagerup, adm. direktør hos In2house.

- Overskud i kædeselskabet, In2house, styrker vores medlemmers soliditet og sikrer, på den måde, at de kan købe ind på favorable aftaler. Hvilket også er til gavn for vores kunder.

Fordelingsnøglen er enkel og følger selskabsloven, når In2house fordeler overskuddet mellem sine medlemmer. Den enkelte medlemsbutik får en procentværdi af overskuddet, der svarer til medlemsbutikkens procentandel af den samlede omsætning.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14