23948sdkhjf

Skræddersyede løsninger driver værket

Efterspørgslen på specialdesignede legepladser får både top- og bundlinje til at strutte hos legepladsleverandøren i Smørum.
Leverandør af arktitekttegnede legepladser Elverdal mærker en større og større efterspørgsel på specialdesign, hvilket blandt andet har været med til at løfte selskabets bruttoresultat med 12 procent til 18 mio. kr.i 2015. Det gav ligeledes et overskud efter skat på 6,4 mio. kr., hvilket er en stigning på 8 procent.

Det skriver Finans.dk.

Adm. direktør Jens Bo Thorsager hos Elverdal fortæller, at væksten er drevet af evnen til at imødekomme kunderne, der vil have mere og mere skræddersyede løsninger, hvilket er årsagen til, at Eleverdal leverer flere specialprodukter end standardvarer.

At man netop vælger at ekselere i de specialdesignede løsninger kræver dog sin virksomhed.

- I dag har vi omkring 30 medarbejdere, hvor 20 af dem er akademikere. Vi har rigtig mange akademikere netop for at forstå at tilpasse os kunderne, forklarer Jens Bo Thorsager.

Eleverdal arbejder løbende på at styrke medarbejderstaben, der i løbet af det seneste år er vokset med 25-30 procent.

Danmark er i dag det største marked for virksomheden, men der forventes yderligere vækst i både Norge og Sverige.

Jens Bo Thorsager vil ikke nævne nogen tal for de finansielle forventninger til indeværende regnskabsår, men blot indrømme at firmaet ikke forventer tilbagegang.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078