23948sdkhjf

JKOffice genanvender Mols Liniens møbler

En flytning kræver ikke altid nye møbler. JKOffice har udstyret Mols Liniens nye domicil med spritnye møbler - og sendt de eksisterende møbler til genanvendelse.
Da Mols Linien flyttede til sit nye domicil på Aarhus havn stod man i den situation at man gerne ville have nye møbler, men hensynet til miljøet spillede en stor rolle og derfor besluttede man ikke bare at smide de gamle møbler i affaldscontaineren.

Derfor entrerede man med JKOffice, hvilket betød at de gamle møbler fra det eksisterende domicil blev enten genanvendt eller foræret bort til velgørenhed.

- Vi ville gerne have nye møbler, men samtidig lå det os på sinde, at de brugte kontormøbler kunne blive genanvendt på en forsvarlig måde. Hos JKOffice fik vi en grøn og effektiv løsning, siger Marianne Faber, der er direktionssekretær hos Mols Linien.

Aftalen mellem Mols Linien og JKOffice var en totalløsning, hvor JKOffice stod for al flytning fra det nuværende domicil til de nye lokaler på Aarhus Havn. JKOffice leverede nyt inventar til samtlige arbejdsstationer og flyttede de gamle møbler, der skulle genbruges, med over i det nye domicil.

Velgørenhed
Opgaven med at flytte, rømme og indrette det nye domicil på 1.100 m² med i alt 40 arbejdspladser og 200 reoler er ikke bare en millionordre, der kun kommer begge virksomheder til gode.

JKOffice har nemlig indgået et samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp om donation af en del af Mols Liniens møbler, der så kan sælges videre i nødhjælpsorganisationens butikker.

- Vi er meget begejstrede for den aftale, vi har indgået med JKOffice. Vi er altid glade for donationer, og vi er sikre på, at de møbler, vi kommer til at sælge videre, kommer til at skæppe godt i kassen, siger Morten Ebbesen, der er centerleder hos Folkekirkens Nødhjælp i Aarhus.

Det er langt fra første gang, at JKOffice har doneret overskudsmøbler til velgørenhed. Ved tidligere opgaver har virksomheden doneret møbler til bl.a. Røde Kors, Mødrehjælpen, Hjælp Ukrainske børn og Foreningen for Kræftramte Børn.

- Og denne skik vil fortsætte, forsikrer JKOffice.

Genanvendelse & Upcycling
Aftalen med Mols Linien falder fuldstændig i tråd med JKOffices ønske om at genanvende, upcycle og gensælge så mange møbler som muligt.

- I samarbejdet med Mols Linien fik vi mulighed for at komme omkring alle de koncepter, som spiller en vital rolle i vores forretningsmodel. Når vi får lov at levere nye møbler og varetage alle aspekter af en flytning, inkl. videreformidling af overskudsmøblerne, er det til stor miljømæssig gevinst. Alt bliver genanvendt, vi upcycler og forbedrer møblerne inden gensalg, og ved beskadigede møbler bliver materialerne sorteret og genanvendt f.eks. til spånplader, siger Morten Broberg, daglig leder hos JKOffice.

I upcycling-delen af forretningen giver JKOffice nyt liv til de lettere beskadigede møbler. Samtidig har man indgået en aftale med Uniscrap om at de aftager de møbler, der er for ødelagte til genanvendelse som møbel. Her skilles de af og genvanvendes til f.eks. spånplader.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078