23948sdkhjf

Ny direktør til Midform

Midform Holding ApS meddeler, at virksomheden har ansat René Heisselberg Pedersen som ny administrerende direktør.
René Heisselberg Pedersen, 45, skal fremover fungere som administrerende direktør i Midform. Han kommer fra en tilsvarende stilling hos ST Skoleinventar A/S, der er én af Danmarks førende leverandører af indretningsløsninger til undervisningssektoren.

Midform oplyser, at René vil komme til at spille en ledende rolle i realiseringen af Midform og Midform Holding´s vækst strategi i Danmark og udlandet. Han besidder mere end 20 års erfaring indenfor salg og markedsføring i såvel business‐to‐business som fast moving consumer goods segmenter og har haft ledende stillinger i såvel USA, Singapore og Danmark.

- Vi er begejstrede ved at få René med på vort team. Midform har klare målsætninger omkring internationalisering, best‐inclass customer service og innovation. René har haft en flot karriere på alle disse områder. Han har ledet en profitabel udvikling af forskellige virksomheder på 3 kontinenter og vi ser frem til hans deltagelse i udviklingen af både Midform A/S og SIS USA, udtaler Claus Hansson, administrerende direktør og hovedaktionær i Midform Holding.

René Heisselberg Pedersen starter i den nye stilling hos Midform i løbet af de næste måneder.

Kilde: Midform Holding ApS

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078