23948sdkhjf

Kun de innovative bliver lukket ind

Arkitekturmessen Architect at Work i Forum vil vise design og fremsynede byggematerialer fra øverste hylde
Orange er det nye sort. Akustikløsninger som aldrig hørt før. Vindueskassetter der eliminerer kuldebroer.

Eller hvad med coating-løsninger, der har modtaget Iværksætterprisen 2016, eller nye vandhaner, som reducerer energiforbruget med over 22 procent på et større dansk universitet?

Når arkitekturmessen Architect at Work åbner i Forum i København i dag og løber til i morgen, er der kun plads til udstillere, som arrangøren mener, kan vise ægte nyskabelser inden for byggeriet.

Det skriver Licitationen - Byggeriets Dagblad.

128 udstillere
Messen rummer i år 128 udstillere. Det er 30 procent flere end sidste år, og de står klar til at møde et publikum af danske og svenske arkitekter, indretningsarkitekter, designere og ingeniører.

Selve udstillingen af de nyeste og innovative produkter og materialer flankeres af en ambitiøs foredrags- og netværksdel samt en særudstilling med temaet Massive Wood – træ i arkitektur.

Særudstillingen består af en materialeudstilling arrangeret af Raumprobe, hvor publikum kan se og føle på hundredevis af materialeprøver i træ. Publikum kan desuden nyde en fotoudstilling med 50 udvalgte projekter, hvor træ spiller en bærende rolle, arrangeret af scandinavian-architects.com.

Konceptet blev grundlagt i 2003 og har været holdt i 20 storbyer. Det er andet år i træk, at messen holdes i København.

Kilde: http://www.licitationen.dk/article/view/...

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078