23948sdkhjf

Dan Modul er mærket af investeringsår

Ikast-firmaet har satset i 2015 på en styrket salgsorganisation. Det farver bundlinjen rød nu.
Den midtjyske inventarproducent Dan Modul kalder det for et kalkuleret underskud, når firmaet nu offentliggør et minus på cirka trekvart million.

Adm. direktør og ejerleder Henrik Baisner fortæller, at 2015 i høj grad blev et investeringsår for Dan Modul i Ikast, som han overtog for fire år siden.

Der er især blevet investeret i en salgsorganisation, som skal styrke det opsøgende salg.

- Da vi overtog for fire år siden, var der absolut ingen salgsorganisation, siger han til Wood Supply.

- Som en underleverandør sad man ved telefonen og ventede på, ordrene skulle komme, men vi tror, der kan komme mere fart på, hvis man ansætter nogle sælgere, siger Henrik Baisner, som sammen med sønnen Klaus Baisner er medejer.

Salgssatningen går på tradiotionelle opgaver for Dan Modul som køkkener og kontormøbler. Både i Danmark og i lande omkring.

Og så forsøger Dan Modul at opdyrke nogle nye markeder for virksomheden. For eksempel entreprenører på større byggerier, hvor der bliver behov for specialinventar – for eksempel til receptioner.

Den satsning har kostet penge på sælgerlønninger og til messedeltagelse forskellige steder.

- Det er klart, at der går noget tid. Det er en langsigtet investering, og når man ser på nogle af de byggerier, vi arbejder med, så går der noget tid, før det kommer i sokkelhøjde, siger han.

Men han er optimist og kan allerede nu se, at det har øget omsætningen.

Han fremhæver også, at Dan Modul har øget bredden i sit arbejde og har tilføjet en montageafdeling.

- Før var forædlingsgraden ikke så stor, så det har til tilført noget ved at have en montageafdeling, siger han og nævner nogle restauranter i Københavns Lufthavn, som for nylig er gjort færdige.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109