23948sdkhjf

BPI opkøbt af kapitalfond

Underleverandøren i Bramming skal udvide på eksportmarkeder.
BPI i Bramming, som blandt andet laver skum til Arne Jacobsens ikoniske æggelænestol, bliver opkøbt af den nystiftede kapitalfond Blue Equity, skriver parterne i en pressmeddelelse.

Fabrikken, som blev grundlagt af John Feldt i 1971 som i 2007 blev delvist overtaget af kapitalfonden Maj Invest Equity, får de to nævnte i ejerkredsen sammen med Blue Equity II samt andre mindretalsaktionærer.

BPI omsætter for 250 mio. kr. og har 400 medarbejdere. BPI-koncernen realiserede i 2015 endnu et rekordresultat med et EBITDA på godt 27 mio. kr.

- BPI har en dygtig ledelse, kompetente medarbejdere og en stærk produktportefølje, som danner et godt udgangspunkt for den fortsatte udvikling af BPI. Vi ser frem til i fællesskab at fortsætte den positive udvikling. BPI’s ledelse har med kundefokus, løbende produktudvikling og et effektivt forretningssystem opbygget en kernesund virksomhed med et godt fundament til videre vækst. Vi glæder os til samarbejdet og ser frem til at bidrage til videreudviklingen af BPI, skriver Thomas Bonde, partner i Blue Equity, i pressemeddelelsen.

Jesper Brix, daglig topleder i BPI, skriver i meddelelsen:

- Ejerskiftet giver mulighed for at accelerere vores vækst, ekspandere yderligere internationalt og sætte mere tryk på salgsindsatsen. Jeg glæder mig til samarbejdet med Blue Equity. Vi får en kapitalstærk partner, der deler vores værdier og som giver os et godt fundament til fortsat profitabel ekspansion. Vi ser frem til i fællesskab at bringe virksomheden til næste niveau.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094