23948sdkhjf

Protræ i Skodborg får sit eget navn tilbage

Saint-Gobain lagde trævirksomheden ind under Optimera-kæden. Nu genskabes den selvstændige profil.
I 2008 købte Saint-Gobain-koncernen Protræ i Skodborg lige syd for Kongeåen og lagde den træforarbejdende virksomhed ind under byggekæden Optimera.

Siden overtagelsen har den sønderjyske fabrik og trædistributør heddet Optimera ligesom kæden af tømmerhandlere, men 1. juni i år får Skodborg-fabrikken sit gamle navn tilbage.

Årsag: Protræ er ikke - som de andre Optimera-afdelinger - nogen tømmerhandel.

Ejeren, Saint-Gobain Distribution Denmark, vil derfor tydeliggøre, at Protræ er en produktionsvirksomhed og distributør.

- Vi gennemfører denne ændring for at tydeliggøre, at Skodborg har sin egen profil. Vi er en produktions- og distributionsvirksomhed, som leverer gennem professionelle træpartnere i Danmark, Norge og Sverige. Vi er en selvstændig enhed i SGDD, som har haft navnesammenfald med Optimera, men vi adskiller os helt i vores aktiviteter. For at undgå misforståelser hos vores kunder har vi valgt at skifte navn til Protræ, siger Peter Viig Nielsen, som er forretningschef i virksomheden, der forbliver en del af Saint-Gobain Distribution Denmark.

Navneskiftet ændrer ikke ved, at 40 års produktionshistorie i Skodborg fortsætter uforstyrret. Protræ har et bredt standardprogram af malet, termobehandlet og imprægneret træ og derudover en bred vifte af specialløsninger.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127