23948sdkhjf

FSC-produkter under hammeren

En række danske virksomheder donerer produkter til auktionen, der løber af stabelen fra den 28. april på Lauritz.com.
Miljøorganisationen FSC Danmark slår den 28. april dørene op til landets grønneste auktion, ”FSC Green Goods”, hvor en lang række FSC-certificerede produkter kommer under hammeren til fordel for bæredygtigt skovbrug.

Det er 8. år i træk, at auktionen afholdes med støtte fra en lang række danske virksomheder, som har doneret FSC-certificerede produkter og med Lauritz.com Roskilde som auktionspartner.

Blandt de virksomheder, der har valgt at støtte op om FSC-mærket ved at donere et produkt til auktionen er Skagerak, Designa, Coop, Randers Regnskov, Søstrene Grene og REPUBLIC OF Fritz Hansen og det bliver derfor muligt at byde på en Arne Jacobsen stol, et skrivebord, et legehus, en terrasse, lysestager og meget mere.

- Vi er glade for, at så mange virksomheder støtter op om FSC Green Goods. Det viser, at der er stor opbakning til vores arbejde med at fremme bæredygtig skovdrift. Det betyder også, at de besøgende kan byde på mange forskellige produkter, og dermed har vi mulighed for at nå ud til rigtig mange. Når man køber et FSC-mærket produkt, er man med til at fremme bæredygtig skovdrift. Jeg vil derfor opfordre alle til at besøge Lauritz.com, tage et kig og byde på et af de mange produkter, udtaler Loa Dalgaard Worm, sekretariatsleder i FSC Danmark.

Alle de donerede produktter indeholder træelementer, som er FSC-mærket, hvilket betyder, at det stammer fra bæredygtige skove.

Støt FSC Danmarks arbejde for verdens skove
Målet med auktionen er at slå et slag for FSC-mærket.

Hele overskuddet fra den grønne auktion går ubeskåret til FSC Danmarks arbejde med at fremme kendskabet til FSC-mærket og dermed gøre endnu flere opmærksomme på bæredygtigt skovbrug og vigtigheden af at passe på verdens skove.

Lauritz.com Roskilde donerer således både køber- og sælgersalær til det gode formål. Auktionen ”FSC Green Goods” løber fra den 28. april til den 5. maj 2016.

Der kan bydes på produkterne på Lauritz.com fra torsdag den 28. april 2016.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093