23948sdkhjf

Nordsømøbler vil også være landkrabber

CS Furniture i Esbjerg leverer især til offshore-brancen, men vil nu have et andet ben at stå på.
CS Furniture i Gørding ved Esbjerg leverer især brandhæmmede møbler til Nordsøens borerigge.

Nu vil den vestjyske inventarvirksomhed skaffe flere opgaver på landjorden, og har derfor ansat en stribe nye medarbejdere, som skal forberede virksomheden til vækst.

Fyldt ordrebog
Den aktuelle krise, som har berørt mange i og omkring offshorebranchen, har ikke ramt CS Furniture, som har fyldt godt op i ordrebogen.

- Men det er muligt, at offshore-delen også stilner lidt af for os i 2017, siger Kenneth Kjeldsen, som for nylig er kommet til som afdelingschef sammen med flere nye produktionsmedarbejdere.

Kenneth Kjeldsen har i 22 år været produktionschef og medejer af Gesten Bådaptering, indtil han forlod virksomheden.

Han skal nu styrke CS Furniture i bestræbelserne på at blive en konkurrencedygtig og moderne inventarvirksomhed, hvor kvalitet, kundetilfredshed og tillid er nøgleordene.

Det andet ben på landjord
Den rent ordrebaserede fabrik har hidtil lavet sporadiske opgaver på landjorden.

- Fremadrettet vil vi gå mere massivt ud og markedsføre os, hvilket ikke er sket tidligere, siger Kenneth Kjeldsen.

- Vores ejer har købt den ejendom vi har til huse i inklusive en meget fleksibel maskinpark, så vi vil være meget konkurrencedygtige på markedet for specialinventar.

Målgruppen for den nye indsats er arkitekter, designere og entreprenører, som blandt andet arbejder med skoler, hospitaler og andre større projekter.

CS Furniture har eksisteret siden 2012 og er ejet af CS Accommodation, Esbjerg. CS Furniture bygger på kompetencer fra to tidligere virksomheder, nemlig Top3 Inventar og Patino.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078