23948sdkhjf

Ulovlig Jysk-butik kan tvinges til at flytte

Vejle Kommune overvejer, om man vil tvinge Jysk ud få måneder inden en planlagt flytning.
Vejle Kommune gav første gang Jysk-butikken på Dandyvej et påbud i 2010, fordi butikken ikke levede op til planlovens krav, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Butikken skal enten sælge ekstra pladskrævende varegrupper som møbler, både og biler eller udelukkende være en engrosbutik, siger loven.

Men Jysk har ikke fulgt det seks år gamle påbud, der i mellemtiden er blevet prøvet og opretholdt ved Natur- og Miljøklagenævnet og landsretten.

Jysk har i mellemtiden fundet en løsning, idet kæden flytter sin vejlensiske butik få hundrede meter over på den anden side af Horsensvej til Solgave Allé ved Bilka.

Nu overvejer Kommunen, om man vil overdrage sagen til politiet, og om det er fair at tvinge Jysk ud, når nu der er fundet en løsning.

- Tiden går, og jo tættere vi kommer på en indflytningsdato, jo mindre giver det mening at tvinge Jysk til at lovliggøre butikken på Dandyvej. Derfor skal vi lave en afvejning af situationen. Vi har brug for, at vores jurister læser afgørelsen igennem, og så skal vi have en snak med Jysk og med bygherren bag det nye center, så vi kan få at vide, om tidsplanen med åbning til august står til troende, siger Lars Buksti, som er planchef i Vejle Kommune.
Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14