23948sdkhjf

Elever overtager tre Idemøbler-butikker

I uge 10 overtager butikselever driften af tre af Idemøblers bolighuse for at få indsigt i alle aspekter af butiksdriften.
Når eleverne i uge 10 overtager ansvaret for tre Idemøbler-butikker kan de afprøve deres færdigheder i praksis, inden de bliver færdiguddannede. Fokusområderne er blandt andet kundeservice, kommunikation, ledelse, samarbejde, produktkendskab og salgsfremmende aktiviteter.

Udover eleverne er eneste medarbejder i bolighuset butikschefen, der udelukkende skal være til stede som sparringspartner, hvis eleverne har spørgsmål.

- Jeg glæder mig enormt meget til at se, hvordan vores elever kommer til at drive Idemøbler. Jeg er sikker på, at de kommer til at lære meget – og også bidrage med meget, da de kommer med friske øjne på tingene og med den nyeste viden fra skolen, siger Christian Brokjær, der er butikschef i Randers, en af de tre bolighuse, der bliver overtaget af elever.

Uddannelseskonsulent Jesper Strandbech fra Tradium Retail & Management i Randers har det faglige ansvar for Idemøblers elevuddannelse og underviser eleverne, når de er på skoleophold. Han fortæller, at øvelsen med at drive en butik i virkeligheden er et perfekt supplement til undervisningen.

- Eleverne får en unik mulighed for at prøve teorien af i praksis. Det giver en stor faglig styrkelse frem mod fagprøven, der er den sidste prøve, inden de er færdiguddannede. At prøve service, personlig gennemslagskraft, salg og butikslayout af i praksis er et rigtigt spændende tiltag, siger han.

De tre butikker er i Aalborg, i Aalborg City Syd og i Randers. For at skabe gejst og holdånd skal de tre butikker i løbet af ugen indbyrdes konkurrere om forskellige salgsparametre – og torsdag aften samles alle elever til en festmiddag som afslutning på forløbet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141