23948sdkhjf

Dansk designklynge er Europamester igen

For anden gang har Lifestyle & Design Cluster fået guldmedalje fra EU's kvalitetssikringssystem.
Med en score på 99 procent er den danske klyngeorganisation Lifestyle & Design Cluster blandt Europas allerbedste, viser ny kvalitetsmåling.

EU-Kommissionens kvalitetssikringssystem (ECEI) har besøgt organisationskontoret i Herning for at gennemgå arbejdsgange, dokumentationer og resultater, og det har fået ECEI til at forny den guldmedalje, som designklyngen modtog i 2013.

EU-kommissionens hold har omhyggeligt gennemgået strategi, økonomi, ledelse og kommunikation. Man skal have topresultater inden for mindst 80 procent af sine aktiviteter for at få en guldmedalje – Lifestyle & Design Cluster nåede 99 procent.

- Vi er naturligvis meget stolte af vores resultat, som vi håber kan motivere endnu flere kreative, bolig- og beklædningsvirksomheder til at arbejde sammen med os. For vi bliver jo vurderet på vores evne til at understøtte branchens vækst og udvikling, og det har vi fuld fokus på hver eneste dag, siger direktør Betina Simonsen fra Lifestyle & Design Cluster.

Klyngen blev i samme forbindelse anbefalet at samarbejde med andre europæiske guld-certificerede klynger for gensidigt at inspirere hinanden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078